Etelä-Karjalan poliisia työllistivät viikonvaihteessa perheväkivalta- liikenne- ja omaisuusrikokset

Julkaisuajankohta 16.1.2022 10.53
Uutinen

Etelä-Karjalan poliisilla tutkittavana neljä perheväkivaltatapausta, liikenne- ja omaisuusrikoksia.

Lappeenrannassa oli lauantai-illan 15.1 ja sunnuntai aamuyön 16.1.22 välisenä aikana yksityisasunnoissa kaksi perheväkivaltatapausta joissa kummassakin uhrina oli alaikäinen lapsi. 

Molemmissa tapauksissa alkoholilla on osuutta tapahtuneisiin pahoinpitelyihin. Poliisi ei tiedota uhrien iästä ja heidän saamista vammoista tarkemmin.

Imatralla oli lauantai-illan ja sunnuntaiyön 15.-16.1.22 välisenä aikana yksityisasunnoissa avopuolisoiden riidan seurauksena kaksi perheväkivaltapausta.  
Sairaankuljetusyksikkö vei toisen pahoinpitelyn uhrin Etelä-Karjalan keskussairaalaan, poliisi ei tiedota kummankaan uhrin vammoista tarkemmin. 

Henkilöautoilija törmäsi jalankulkijaan Lappeenrannassa
 
Pakettiauton kuljettaja törmäsi autollaan jalankulkijaan Lappeenrannan Joutsenossa 14.11.22 aamupäivällä. Autoilija ei ollut huomannut suojatietä ylittävää jalankulkijaa.

Jalankulkija oli lentänyt törmäyksen voimasta auton konepellille josta pudonnut kadulle. Alustavassa
puhuttelussa autoilija kertoi ettei hätäjarrutuksesta huolimatta onnistunut pysäyttämään ajoneuvoa.
 
Ambulanssihenkilöstö tarkisti loukkaantuneen jalankulkijan vammat. Poliisi ei tiedota vammoista tarkemmin. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
 
Poliisi muistuttaa autoilijoita kiinnittämään huomioita käyttämäänsä ajonopeuteen etenkin suojateiden läheisyydessä.  

Törkeä rattijuopumus Imatralla

Poliisi tavoitti perjantaina 14.1.22 Imatran keskustassa henkilöauton kuljettajan jonka epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Lappeenrannassa

Lappeenrannan keskustassa tapahtui lauantai-iltana 15.1.22 kahden henkilöauton risteyskolari jossa molemmat ajoneuvot kärsivät  huomattavia vahinkoja ja toisessa ajoneuvossa kuljettajan lisäksi ollut matkustaja sai vammoja joista poliisi ei tiedota tarkemmin.
Osapuolten näkemykset kolarin syystä poikkeavat toisistaan. Poliisi tutkii asiaa kummankin osallisen kohdalla liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja onko liikennevalot kyseisessä risteyksessä toimineet moitteettomasti.

Kioskimurto Rautjärvellä ja teollisuuskiinteistön murtoyritys Imatrallla

Rautjärvellä murtauduttiin sunnuntaina 16.1.22 aamuyöllä ikkuna rikkomalla kioskiin ja anastettiin alkoholia ja savukkeita.

Imatran Rajapatsaan kaupunginosassa yritettiin murtautua sunnuntaiaamuna 16.1.22 katon kautta ja ovea vääntämällä lämpökeskuksen tiloihin, asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä.
Poliisi pyytää omaisuusrikoksista silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Etelä-Karjala Imatra Kaakkois-Suomen poliisilaitos Lappeenranta Liikenne Rautjärvi Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta