Etelä-Kymenlaakossa murtoja.

Julkaisuajankohta 6.11.2023 15.07
Uutinen

Kotkassa murtauduttu useisiin kohteisiin viikonloppuna.

Perjantaina ja lauantaina 4.-5.11.2023 on poliisille tehty useita ilmoituksia julkisiin tiloihin kohdistuneista murroista ja murtojen yrityksistä. Satamakadulla oli murtauduttu baariin rikkomalla liiketilan ikkuna. Pääkirjaston ikkuna oli rikottu, mutta tiloihin ei oltu päästy. Teko jäi varkauden yritykseksi. Uimahallin toimistotiloihin oli murtauduttu. Rikotun ikkunan kautta tiloihin oli murtauduttu perjantain ja lauantain välisenä aikana. Kirkkokadulla apteekin ulko-oven ikkuna oli rikottu, mutta tiloihin ei oltu päästy.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi pysäytti pakettiautolla ajaneen kuljettajan Ahlströmintiellä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Maanatain vastaisena yönä Tapiontiellä poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan. Hänelle suoritettu huumausaineen pikatesti osoitti positiivista bentsodiatsepiinille ja kokaiinille. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kotka Kymenlaakso Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen