Etelä-Kymenlaaksossa liikenteessä päihtyneitä autoilijoita.

Julkaisuajankohta 18.3.2024 9.42
Uutinen

Poliisi tavoitti viikonlopun aikana liikenteestä päihtyneitä autoilijoita.

Perjantaina aamulla Kotkantiellä poliisipartion henkilöauton mieskuljettajalle suorittamassa tarkastuksessa tuli epäilys, että kuljettaja olisi päihtynyt. Hänelle suoritettu huumepikatesti antoi viitteitä amfetamiinin käytöstä. Lisäksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja henkilöauto oli ajokiellossa ja myös liikennekäytöstä poistettu

Perjantaina puolen päivän jälkeen Heponiementiellä henkilöautoa kuljettaneelle mieshenkilölle poliisin toimesta tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Lisäksi kuljettajan hallusta löytyi vähäinen määrä amfetamiinia.

Lauantaina puolen yön jälkeen Hyväntuulentiellä poliisin tarkastuksen kohteeksi joutunut miesautoilija antoi huumepikatestissä positiivisen tuloksen kokaiinille ja lisäksi hänen hallustaan löytyi vähäinen määrä kokaiinia.

Lauantaina kello 04 aikoihin VT 7 rampilla Kyminlinnassa oli henkilöauto ajautunut suojakaiteeseen ja jäänyt kiinni kaiteen päälle. Poliisi tavoitti paikalta kaksi mieshenkilöä ja heidät otettiin paikalta kiinni asian selvittämiseksi. Asiassa tutkitaan rikoksina rattijuopumusta ja liikenneturvallisuuden vaarantamista.

 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kotka Kymenlaakso Rikokset ja tutkinta Uutinen