Etelä-Kymenlaaksossa viikonloppuna rattijuoppoja ja vahingontekoja

Julkaisuajankohta 5.2.2024 12.14
Uutinen

Poliisi tavoitti viikonloppuna Kotkassa ja Haminassa yhteensä 6 päihtynyttä autoilijaa.

Lauantaina Kotkassa Aittakorventieltä ja Sutelantieltä poliisipartion tavoittamat autoilijat olivat todennköisesti käyttäneet huumaavia aineita, samoin kuin Haminassa Cygnauksentiellä poliisin tarkastuksen kohteeksi joutunut autoilija. Kaikkia kolmea autoilijaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kahdella autolijalla ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Sunnuntaina aamupäivällä Kotkassa Ratakadulla kuljettaja puhalsi ajon jälkeen poliisi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan, eikä tällä myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Sunnuntaina Öljysatamantieltä poliisi tavoitti autoilijan, joka ajonsa jälkeen puhalsi poliisi alkometriin 1.31 promillea ja kuljettajaa epäillään tämän vuoksi törkeästä rattijuopumuksesta. Hyväntuulentiellä sunnuntai-iltana autoilleella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja lisäksi miehen epäillään olleen päihtyneenä huumausaineista. Autoilijan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. 

Haminassa rikottiin viikonlopun aikana Patterinkadulla ja Huutokallionkadulla postilaatikkorivistöistä useita postilaatikoita. 

Perjantaina aamu-yöstä murtauduttiin Kotkassa Saukonkadulla toimistotilaan ja anastettiin erillaista omaisuutta. Poliisi selvittänyt tapahtumat ja epäiltyjen osallisuutta tekoon.

      

Hamina Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kotka Kymenlaakso Rikokset ja tutkinta Uutinen