Etelä-Kymenlaaksossa viikonlopun aikana poliisi tavoitti neljä päihtynyttä autoilijaa

Julkaisuajankohta 13.5.2024 14.31
Uutinen

Kotkassa ja Haminassa autoiltiin viikonloppuna päihtyneenä.

Haminassa Luotsikadulla lauantaina kello 02 aikaan henkilöautollaan tien kaiteeseen suistuneen naiskuljettajan epäillään olleen päihtynyt alkoholista. Poliisipartion selvitellessä asiaa tuli ilmi, että myös paikalla ollut päihtynyt mieshenkilö olisi myös todennäköisesti kuljettanut samaista autoa hetkistä aikaisemmin. Molempia henkilöitä epäillään rattijuopumuksesta ja miestä lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta.

Haminassa Sibeliuskadulla sunnuntaina iltapäivällä henkilöautolla liikkeellä ollut mieshenkilö puhalsi poliisin alkometriin 1.42 o/oo. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta. Mieshenkilö oli liikenteessä henkilöautolla, joka oli määrätty ajokieltoon.

Sunnuntaina kello 22 aikoihin Merikadulla mieskuljettaja törmäsi henkilöautolla liikenneympyrän kivikanttareihin, niin että ajoneuvo vaurioitui. Poliisin selvitellessä tapahtumaa tuli ilmi, että mies oli päihtynyt. Mies puhalsi ajon jälkeen poliisin alkometriin 3.74 o/oo vastaavan lukeman. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

  

   

Hamina Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kotka Kymenlaakso Rikokset ja tutkinta Uutinen