Etelä-Savossa polkupyörävarkauksia - murto työmaalla Mikkelin keskustassa

30.7.2021 15.28
Uutinen

Etelä-Savon alueella on kesän aikana lähtenyt varkaiden matkaan useita polkupyöriä. Kiikarissa ovat olleet erityisesti arvokkaat maastopyörät, mutta myös tavalliset retkipyörät ovat voroille kelvanneet.

Lukituskaan ei näytä aina auttavan, sopivan kohteen löydettyään varkailla vaikuttaisi olevan lukkojen katkaisuun tarvittavat välineet mukana. Poliisi muistuttaa silti omaisuuden lukitsemisesta ja suosittelee pyörän jättämistä näkyvälle paikalle. Pyörän tunnistetietojen ylös ottaminen ja valokuvat auttavat myöhemmin poliisia omaisuuden jäljittämisessä, jos niin ikävästi käy, että oma kulkuväline anastetaan. 

Murto rakennustyömaan varastoon Ristimäenkadulla

Mikkelissä keskustan alueella, Ristimäenkadulla sijaitsevalla työmaalla oli havaittu 29.7.2021 noin klo 02.00 - 04.45 kaksi nuorta mieshenkilöä. Työntekijän selvittäessä miesten asiointia nämä pinkaisivat pakoon. Työmaalta löytyi ovesta rikottu riippulukko ja muovilaatikko, jossa oli oven takaa otettuja työkaluja. 

Havaintoja ja vihjeitä mahdollisesti näihin rikoksiin liittyvistä henkilöistä tai ajoneuvoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232.

Etelä-Savo Itä-Suomen poliisilaitos Mikkeli Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
rikosasiat
varkaus