Hämeenlinnassa miehet sunnuntaibrunssilla ilman rahaa.

Julkaisuajankohta 15.4.2024 7.52
Uutinen

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 129 tehtävää.

Sunnuntai-iltana puoli kuuden aikaan Erkontiellä partio pysäytti pakettiauton, jota kuljetti noin 40-vuotias mies. Mies oli ajokiellossa ja hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Forssassa maanantai yönä klo 00 jälkeen partio pysäytti henkilöauton Käsityöläiskadulla. Autoa kuljetti noin 30-vuotias mies ja kyydissä oli noin 60-vuotias mies. Kuljettajalle tehty huumepikatesti oli positiivinen ja autosta löytyi huumausainetta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja huumausainerikoksesta. Matkustajana olleella miehellä oli etsintäkuulutus, jonka perusteella hänet vietiin lähimpään vankilaan suorittamaan tuomiota.

Hämeenlinnassa sunnuntai päivänä klo 12 jälkeen, kaksi noin 50-vuotiasta miestä tilasivat keskustassa sijaitsevassa ravintolassa ruokaa ja juomaa yhteensä 81,50 euron edestä. Miehillä ei ollut rahaa maksaa ateriaa. Molempia epäillään petoksesta.

Forssa Hämeen poliisilaitos Hämeenlinna Orimattila Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta