Henkilöauto törmäsi pysäköidyn linja-auton perään Kouvolan Harjunraitilla - poliisi pyytää havaintoja

Julkaisuajankohta 5.12.2023 11.47
Uutinen

Toistaiseksi tuntemattoman henkilöauton epäillään törmänneen Harjunraitille pysäköidyn linja-auton perään Kouvolan Tornionmäessä 4.12.2023.

Poliisi sai hätäkeskukselta 4.12.2023 kello 17:10 ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto oli törmännyt pysäköidyn linja-auton perään ja poistunut paikalta. Henkilöauto oli väritykseltään musta. Poliisi on todennut tapahtumapaikalle jääneiden jälkien perusteella auton osuneen linja-auton perään sivuluisussa.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa, tapahtuman silminnäkijöitä tai muuta tapahtuneesta tietäviä ottamaan yhteyttä poliisiin.

Tapauksiin liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

Poliisi ei tiedota tapahtuneesta muuta.

Poliisi muistuttaa, että ajoneuvon tarkoituksellinen luistattelu ja muu vaarallinen ajo asettaa kuljettajan, mahdolliset matkustajat sekä muut tienkäyttäjät vaaraan. Poliisi voi tällaisissa tapauksissa kirjoittaa kuljettajalle sakkoja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä määrätä kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon vakavasta piittaamattomuudesta liikenneturvallisuutta kohtaan.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kouvola Kymenlaakso Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen