Hirven ruho myydään tarjouskaupalla - tarjousaikaa keskiviikkoon 16.2.2022 kello 14 saakka

Julkaisuajankohta 15.2.2022 14.09

Urjalassa on metsästyksen yhteydessä 14.2.2022 ammuttu aikuinen naarashirvi. Ampujan on ollut tarkoitus ampua peuraa, mutta kaadon jälkeen eläin on todettu hirveksi. Tapahtunutta tutkitaan metsästysrikoksena ja poliisin takavarikoima hirven ruho myydään tarjouskaupalla.

Tarjouskaupan kohteena oleva hirvi on noin puolitoistavuotias aikuinen ja sen painoksi on arvioitu 140-150 kilogrammaa. Hirven ruhoa ei ole punnittu eikä eläinlääkäri ole tarkastanut lihaa. Ruho on noudettavissa Urjalasta ja sitä on kylmäsäilytetty asianmukaisesti. Hirvi on nyljetty ja suolistettu.

Hirven ruho myydään korkeimman hinnan tarjonneelle. Jos useampi ostaja tarjoaa saman korkeimman hinnan, arvotaan tarjouskaupan voittaja näiden ostajien kesken.

Jätä tarjous otsikolla "Hivenlihan tarjouskauppa" sähköpostiosoitteeseen Valkeakoski.Sisa-Suomi@poliisi.fi viimeistään keskiviikkona 16.2.2022 kello 14.00 ja ilmoita samalla yhteystietosi puhelinnumeroineen. Otamme yhtyettä korkeimman tarjouksen tehneeseen henkilöön mahdollisimman pian tarjouskaupan sulkeuduttua.

Huutokauppa Sisä-Suomen poliisilaitos Urjala