Hirvikolari Outokummussa. Vahingonteko ja luvaton käyttö Joensuussa. Vahingonteko Nurmeksessa.

23.9.2021 12.36
Uutinen

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Outokummussa. Työkonetta oli käytetty luvattomasti vahingontekoon Joensuussa. Nurmeksessa oli viilletty henkilöauton renkaita.

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Outokummussa, Polvijärventiellä keskiviikkona kello 17. Mies oli ajanut Polvijärventietä Outokummun suuntaan, kun tien oikealta puolen metsästä, oli juossut hirvi auton eteen. Mies ei ollut ehtinyt juurikaan jarruttaa ennen törmäystä. Henkilöauto oli vaurioitunut vasemmasta etukulmastaan hinauskuntoon.  Autossa yksin ollut kuljettaja ei ollut loukkaantunut. Loukkaantunut hirvi oli jouduttu lopettamaan tapahtumapaikalle.

Joensuun Raatekankaalla Salpakadulla yrityksen pihalla, oli tehty vahinkoa työkoneella rikkomalla eristekasaa, kaadettu kumoon tyhjä suuri metallinen polttoainesäiliö ja rikottu tyhjä lasikuituinen säiliö keskiviikkona iltapäivällä ennen kello 18.  Asiaa tutkitaan vahingontekona ja luvattomana käyttönä.


Nurmeksen Porokylässä Tuiskuntiellä on henkilöautosta viiltetty renkaat kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran viiltäminen on tapahtunut maanantain 6.9 ja perjantain 10.9. välisenä aikana ja toisen kerran tiistain 21.9. ja keskiviikon 22.9. välisenä. Asiaa tutkitaan vahingontekona.


Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin vahingontekoihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Nurmes Outokumpu Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
hirvikolarit
vahingonteko