Hirvikolari, varkauksia sekä vahingonteko Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 20.6.2022 16.08
Uutinen

Aittarakennukseen murtauduttiin Joensuussa, kaivinkoneista anastettiin polttoainetta Joensuussa ja ikkunoita rikottiin Lieksassa.

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Liperissä Varkaudentiellä, Pöytälahdentien risteyksen jälkeen maanantaina kello 11.30. Nainen oli ajanut Varkaudentietä Joensuun suuntaan, kun tien oikealta puolen oli tullut hirvi tielle. Törmäyksen jälkeen hirvi oli jatkanut matkaansa tien vasemmalle puolelle. Suurriistavirka-apu oli lähtenyt jäljittämään loukkaantunutta hirveä. Onnettomuudessa ei ollut tullut henkilövahinkoja, auton tuulilasi ja oikea etuovi olivat vaurioituneet törmäyksessä.


Joensuun Iiksenvaaralla oli murtauduttu pihapiirissä olevaan aittarakennukseen maanantaina kello 3.30 ja kello 4.30 välisenä aikana. Aittarakennuksesta oli anastettu alustavasti ainakin alkoholijuomia.


Joensuun Hammaslahdessa Rääkkyläntien ja Nivanlammintien risteyksessä oli kahdesta kaivinkoneesta anastettu dieseliä perjantain kello 16 ja maanantain kello 7 välisenä aikana.


Lieksan keskustassa Koski-Jaakonkadulla oli rikottu yrityskiinteistön ikkunoita ja tehty graffiteja lauantaina ja maanantain kello 7 välisenä aikana.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin kahteen varkauteen ja yhteen vahingontekoon liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Lieksa Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen