Hirvikolarit Nurmeksessa ja Kontiolahdella, rattijuopumus Joensuussa

18.1.2021 11.42
Uutinen

Sunnuntai-iltana hirvikolari Nurmeksessa Lukanpurontiellä ja Kontiolahdella Kajaanintiellä. Rattijuopumus Joensuun Merimiehenkadulla.

Hirvikolarit Nurmeksessa ja Kontiolahdella

Sunnuntai-iltana kello 18.40 oli tapahtunut hirvikolari Lukanpurontiellä Nurmeksessa. Hirvi oli juossut henkilöauton eteen  tien vasemmalta puolelta, eikä henkilöautoa kuljettanut nurmekselaismies ollut ehtinyt estämään törmäystä. Hirvi oli osunut henkilöauton keulaosaan. Kuljettaja eikä kyydissä ollut matkustaja eivät loukkaantuneet törmäyksessä ja hirvikin oli jatkanut matkaansa metsään tien oikealle puolelle. Riistanhoitoyhdistyksen jäljestäjät lähtivät tavoittamaan mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Henkilöauton tuulilasi ja keulaosa vaurioituivat törmäyksessä.

Sunnuntai-iltana kello 18.10 myös Kontiolahdella oli tapahtunut hirvikolari. Kajaanintiellä noin 300 metriä ennen Ahvenisentien risteystä pohjoisen suuntaan matkalla olleen henkilöauton kylkeen oli juossut tien vasemmalta puolelta hirvi. Henkilöautoa kuljettanut joensuulaismies, eikä kyydissä ollut matkustaja eivät olleet loukkaantuneet törmäyksessä ja hirvikin oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle metsään. Riistanhoitoyhdistyksen jäljestäjät lähtivät tavoittamaan mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Henkilöauton kylki vaurioitui ja kuljettajan oven lasi rikkoontui törmäyksessä.


Sunnuntai-iltana kello 17.40 Joensuussa Merimiehenkadulla tarkastusta varten pysäytettyä henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Miehen puhallustulos oli ollut 2.55 promillea. Henkilöautoa kuljettaneen joensuulaismiehen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kontiolahti Liikenne Nurmes Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
hirvikolarit
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet
liikenneonnettomuudet