Huomattavaa ylinopeutta ajanut kuljettaja jäi kiinni Kokemäellä

10.6.2021 16.47
Uutinen

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Kokemäellä noin kahdeksan aikaan keskiviikkoiltana.

Poliisipartio suoritti liikenteenvalvontaa Kokemäellä Kauvatsantiellä ja mittasi ajonopeuksia tutkalla. Kynsikankaan risteyksen jälkeen noin 300 metriä Kokemäen suuntaanpoliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin tutkalla 130 km/h, kun alueella on 60 km/h nopeusrajoitus.

Poliisipartio kääntyi ajoneuvon perään yrittääkseen pysäytystä. Ajoneuvo jatkoi kovalla nopeudella Kynsikankaan risteyksestä Kullaantielle, ja poliisipartio kadotti ajoneuvon näköpiiristä. Poliisipartio ajoi kuitenkin ajoneuvon kuljettajan kotiosoitteeseen ja myöhemmin etsintöihin liittyi koirapoliisin partio. 

Partio löysi poliisikoiran avulla epäillyn kuljettajan pusikosta. Hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,58 mg/l. Kuljettaja otettiin rikoksesta epäiltynä kiinni ja häntä on kuulusteltu asiaan liittyen. Asian esitutkinta on edelleen kesken. 
 

Kokemäki Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Lounais-Suomen poliisilaitos
päihteet
ylinopeus