Huumekauppaa kauppakeskuksessa Hämeenlinnassa

Julkaisuajankohta 22.3.2023 10.08
Uutinen

Poliisipartioilla oli hieman vajaa 200 tehtävää kuluneen vuorokauden aikana Hämeessä. Ainoa erityinen seikka oli poliisitoiminnan kannalta, ettei ainuttakaan rattijuoppoa jäänyt kiinni poliisilaitoksen alueella.

HÄMEENLINNA. Kauppakeskuksen vartija ilmoitti tiistaina iltapäivällä hätäkeskukseen vartijoiden ottaneet kiinni miehen, jonka hallussa oli huumausaineita.
Poliisipartiolle selvisi kauppakeskuksen kiinniottotiloissa, että parikymppisen miehen epäiltiin myyvän huumausaineita kauppakeskuksessa. Vartijat ottivat huumekaupoista epäillyn miehen kiinni ja hänen hallusta löytyi huumausaineita. 
Huumausaineiden ja miehen hallussa olleiden esineiden perusteella nuoren miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen. 

LAHTI. Poliisipartiot olivat hälytystehtävällä kerrostalossa tiistaina iltapäivällä Lahden Hennalassa. Ilmoituksen mukaan kerrostaloasunnosta oli kuulunut meteliä, tappelun ääniä. 
Poliisipartiot olivat asunnon ovella ja asunnosta kuului ääniä, mutta ovea ei avattu useista käskyistä huolimatta. Koska asunnossa olleet eivät tulleet avaamaan ovea, poliisipartiot joutuivat murtamaan asunnon oven.
Asunnossa oli siinä asuva keski-ikäinen pariskunta. Heille molemmille kirjoitettiin asiasta sakkovaatimukset niskoittelusta poliisia vastaan.

LAHTI. Keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn tiistai-iltana Lahden Mukkulassa. Asianomistaja oli ollut linja-autopysäkillä, kun pysäkille oli tullut hänelle tuttu mies. Mies oli osoittanut kirkkaalla valolla asianomistajaa silmiin ja tämän jälkeen lyönyt jollain astalolla häntä ylävartaloon.
Poliisipartio ei tavoittanut pahoinpitelijää, mutta hänen henkiköllisyys on poliisin tiedossa. Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitelystä.

JANAKKALA. Ajokiellossa oleva parikymppinen mies kuljetti henkilöautoa tiistai-iltana Linnatuulen liikenneaseman pysäköintialueella. Kyseisen ajelu oli miehen 18. kerta vuoden sisällä, kun hän jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
 

Hämeen poliisilaitos Hämeenlinna Janakkala Kanta-Häme Lahti Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta