Huutokauppa Porin poliisiasemalla

Julkaisuajankohta 8.9.2023 16.07

Lounais-Suomen poliisi järjestää huutokaupan Porin poliisiasemalla perjantaina 22. syyskuuta kello 16 alkaen. Huudettavana on muun muassa peräkärryjä ja polkupyöriä.

Poliisin järjestämässä huutokaupassa on huudettavana pääsääntöisesti löytötavaraa. Osa tavaroista on Kankaanpään ja Kokemäen poliisiasemilta.

Huudettavana on muun muassa kaksi peräkärryä, useita hyväkuntoisia polkupyöriä, joiden joukossa myös maastopyöriä, sekä pienempiä esineitä, kuten kelloja ja koruja.

Huutokaupan paikka on Porin poliisiaseman ja pelastuslaitoksen takana polttoainejakajien läheisyydessä. Poliisiaseman taakse johtava tie on Lännenkulma, jolle pääsee Satakunnankadulta. Porin poliisiaseman osoite on Satakunnankatu 5.

Huutokaupan välittömässä läheisyydessä ei ole pysäköintimahdollisuutta. Ajoneuvot voi pysäköidä esimerkiksi Karhukadun parkkialueelle, joka sijaitsee poliisiasemaa vastapäätä. Lisäksi Luvianpuistokadun varressa on toinen pysäköintialue. Poliisiaseman ja pelastuslaitoksen taakse pääsee kävelemällä Satakunnankatua pitkin poliisiaseman ja pelastuslaitoksen ohitse ja kääntyen vasemmalle ensimmäisestä mahdollisesta risteyksestä.

Huutokauppatavaroilla ei ole ennakkonäyttöä. Maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

Huutokauppa Lounais-Suomen poliisilaitos Pori