Imatranajo alkoi poliisin näkökulmasta rauhallisesti

Julkaisuajankohta 5.7.2024 10.00
Uutinen

Tapahtuman avauspäivässä ei ollut poliisin näkökulmasta merkittäviä häiriötilanteita.

Moottoriurheilutapahtuma Imatranajon ensimmäinen tapahtumapäivä ei lisännyt poliisitehtävien määrää Imatralla. Tapahtuma alkoi poliisin näkökulmasta rauhallisesti.

-Päihteisiin liittyviä tehtäviä meillä oli jonkin verran, mutta ne olivat pitkälti tavanomaisia eikä niitä ollut tavallista torstaita enempää. Meidän näkökulmastamme tapahtuma alkoi rauhallisesti, kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen komisario Juha Hassel.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos valvoo tapahtuman aikana tehostetusti myös liikenteessä. Torstaipäivän aikana poliisi määräsi Imatralla viisi sakkoa liikennerikoksista. Sakoista yhden poliisi määräsi kortitta ajosta ja yhden suojatien eteen pysähtyneen ajoneuvon ohittamisesta pysäyttämättä. Kolme sakkoa poliisi määräsi ylinopeuden ajamisesta. 

Komisario Juha Hassel mainitsee, etteivät liikennerikoksetkaan vaikuta liittyvän Imatranajoon, vaan ovat tavanomaisia liikennevalvonnan tuloksia. 

-Me olemme varautuneet kaikenlaisiin häiriöihin tapahtuman aikana, mutta toivon että tapahtuma jatkuu yhtä rauhallisesti, kuin se on alkanut. Toivotamme tapahtuman kävijöille turvallista ja mukavaa viikonloppua moottoriurheilun parissa, Hassel päättää. 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta