Imatranajon lauantaipäivä oli vilkas poliisin näkökulmasta

Julkaisuajankohta 7.7.2024 11.26
Uutinen

Poliisi puuttui Imatralla useita kertoja nujakointeihin ja muihin häiriötilanteisiin lauantaina.

Lauantai oli poliisin näkökulmasta vilkkain päivä Imatranajon aikana. Poliisilla oli Kaakkois-Suomen kaupungeista eniten tehtäviä Imatralla.

-Lauantai oli muita päiviä huomattavasti vilkkaampi meidän näkökulmastamme. Saimme melko paljon ilmoituksia tappeluista ja niihin puutuimme useita kertoja illan ja yön aikana. Myös muita häiriöitä oli tavallista lauantaita enemmän, komisario Kalle Heijari Kaakkois-Suomen poliisilaitoksesta kertoo.

Liikenteessä poliisi valvoi myös lauantaina kuljettajien ajonopeuksia ja ajokuntoa. Poliisi epäilee yhtä henkilöauton kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta.

Myös lauantaina onnettomuus kilparadalla

Poliisi sai lauantaina iltakuuden aikaan ilmoituksen, jonka mukaan Imatranajon kilparadalla oli tapahtunut onnettomuus. Onnettomuus oli toinen viikonlopun aikana. Moottoripyörällä kaatunut kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin saamaan hoitoa.

-Poliisipartio on käynyt onnettomuuspaikalla, mutta meillä ei ole syytä tutkia tapahtunutta näillä tiedoilla. Onnettomuuden syyn tutkinta on nyt tapahtumajärjestäjän vastuulla ja me alamme tutkia tapahtunutta, jos jokin tämänhetkisessä tilanteessa muuttuu, kertoo komisario.

Muokattu 7.7.2024: 

Poistettu lause "Poliisi määräsi yhdelle kuljettajalle sakon rattijuopumuksesta." ja lisätty lause "Poliisi epäilee yhtä henkilöauton kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta."

 

Etelä-Karjala Imatra Kaakkois-Suomen poliisilaitos Poliisin ennalta estävä toiminta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta