Jatkotiedote Tohmajärvellä 23.1. tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen

25.1.2021 15.23
Uutinen

Poliisille tuli varhain lauantaiaamuna tieto, että Tohmajärvellä sijaitsevassa yksityisasunnossa on tapahtunut väkivallanteko ja paikalla on kuollut mies.

Poliisille tuli varhain lauantaiaamuna hätäkeskuksen kautta tieto, että Tohmajärvellä sijaitsevassa yksityisasunnossa on tapahtunut väkivallanteko. Paikalle menneet poliisipartiot löysivät tapahtumapaikalta hieman yli 30-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen kuolleena. Asunnosta otettiin kiinni neljä henkilöä.

 

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tänään poliisin vaatimuksesta hieman alle 40-vuotiaan joensuulaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä tappoon. Kolme muuta asunnosta kiinni otettua henkilöä on edelleen pidätettyinä. Heidän mahdollisista vangitsemisvaatimuksista tulee päättää 26.1. klo 12:00 mennessä.

 

Ennen rikoksen tapahtumista asunnossa on vietetty iltaa alkoholia nauttien. Rikoksessa on käytetty teräasetta. Poliisi selvittää teon motiivia parhaillaan.

 

Poliisin tiedossa on, että asunnossa on otettu kuvia uhrista teon jälkeen ja niitä on lähetetty sosiaalisessa mediassa eteenpäin. Poliisi pyytää ottamaan yhteyttä osoitteeseen [email protected], mikäli joku on saanut haltuunsa näitä kuvia ja mikäli poliisi ei ole ollut aiemmin tähän henkilöön yhteydessä. Vetoamme lisäksi, että näitä kuvia ei missään nimessä tule jakaa eteenpäin.

 

 

Itä-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Tohmajärvi Uutinen
tappo