Joensuussa itsensätyydyttäjä uimarannalla

Julkaisuajankohta 4.7.2021 11.06
Uutinen

Joensuussa poliisi on ottanut kiinni miehen, jonka epäillään tyydyttäneen itseään uimarannalla lasten nähden. Lisäksi alueella useita tapahtumia liikenteessä.

Noin 30-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään tyydyttäneen itseään Joensuussa Pataluodon uimarannalla nuorten tyttöjen läheisyydessä lauantaina iltapäivällä. Poliisi otti epäillyn kiinni lähistöltä saman iltapäivän aikana, ja kiinniottotilanteessa mies teki fyysistä vastarintaa. Miestä epäillään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja virkamiehen vastustamisesta.

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Pilkon kohdalla, Kuopiontiellä, lauantaina kello 9. Tarkkuusalkometri antoi tuloksen 0.46 mg/l. Poliisi oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.

Naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Lieksan keskustassa, Karjalantiellä, lauantaina hieman ennen kello 17. Naiselle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 1.47 mg/l. Poliisi oli pysäyttänyt naisen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa. Autossa oli ollut kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa.

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet Juuassa, Joensuuntiellä, sunnuntaina hieman kello 1 jälkeen yöllä. Mies oli ajanut Joensuuntietä Juuan suunnasta Joensuun suuntaan, kun tien vasemmalta puolen oli juossut hirvi tielle ja törmännyt auton kylkeen. Autosta oli irronnut sivupeili ja tuulilasin oli tullut särö. Autossa yksin ollut kuljettaja ei ollut loukkaantunut. Hirvi oli kääntynyt takaisin tulosuuntaansa ja kadonnut metsään. Suurriistavirka-apu lähti jäljittämään hirveä.

Henkilöauto oli suistunut tieltä Nurmeksen Valtimon Heinäjoentiellä sunnuntaina. Auto oli tullut Kantatie 75 suunnasta Pajukosken suuntaan. Ohikulkija ilmoitti tapahtuneesta hätäkeskukseen. Auto oli suistuessaan kaatanut useita pienehköjä puita. Auto oli vaurioitunut jääden pyörilleen.  Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Lieksa Nurmes Pohjois-Karjala Uutinen