Juvan romumetallivarkaista pyydetään havaintoja

Julkaisuajankohta 13.3.2023 15.36
Uutinen

Romuvarkaita Juvalla, liikenneonnettomuus Mikkelintiellä, rattijuoppo Leppävirralla.

Yöllisiä varkaita Juvalla

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 12.3.-13.3. anastettiin Juvan Tirrolantieltä romumetallia. Paikalta on havainto kahdesta henkilöautolla liikkeellä olleesta henkilöstä.
Mahdolliset havainnot tapahtumista voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitokselle sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232.

Kaksi ajoneuvoa suistui ojaan Joroisissa Mikkelintiellä

Maanantaiaamuna klo 07.18 hätäkeskukseen tuli ilmoitus liikenneonnettomuudesta Joroisissa Mikkelintiellä. Pohjoisen suunnasta tullut raskas ajoneuvoyhdistelmä suistui Mikkelintiellä Virtasalmen risteyksen tuntumassa kaistojen yli vasemmalle osittain ojaan. Vastaan tullut henkilöauto oli joutunut tekemään väistön vasemmalle ojaan välttääkseen törmäyksen. Henkilövahinkoja ei tullut. 

Rattijuoppo jäi kiinni Leppävirralla

Poliisipartion huomion kiinnitti maanantaina 13.3. puolilta päivin Leppävirran keskustassa liikkeellä ollut henkilöauto, jossa oli liikennekäyttöön soveltumaton säröinen tuulilasi. Tarkastuksessa ilmeni, että kuljettaja oli ajo-oikeudeton ja alkoholin vaikutuksen alainen.
Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
 

Etelä-Savo Itä-Suomen poliisilaitos Juva Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta