Kahta nuorta pahoinpideltiin Espoossa - poliisi pyytää apua epäiltyjen tunnistamisessa

16.2.2021 15.29
Uutinen

Kahta nuorta tyttöä pahoinpideltiin Espoon Leppävaarassa sunnuntaina 14.2. Tilanteessa oli paikalla useita kymmeniä nuoria.

Tapahtumaketju sai alkunsa kauppakeskus Sellon lähettyviltä, jonne arviolta 30 nuoren tytön ryhmä kokoontui noin kello 18.30 aikaan sunnuntai-iltana. Kauppakeskuksen läheisyydestä nuoret siirtyivät Ruusutorpan koululle, jossa tarkoitus oli selvitellä välejä puhumalla. 

Koulun pihalla tilanne kuitenkin muuttui, ja ainakin viiden henkilön epäillään osallistuneen kahden 14- ja 16-vuotiaan tytön pahoinpitelyyn. Uhreilta myös vietiin omaisuutta. Osa läsnäolijoista kuvasi tapahtumat videolle.

Molemmat tytöt saivat vammoja eri puolelle kehoa. Poliisi epäilee yhteensä viittä alle 20-vuotiasta nuorta muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, pahoinpitelystä, niskoittelusta ja näpistyksestä. 

Poliisi on jo kuullut osaa epäillyistä nuorista, mutta pyytää tilanteen nähneitä tai siitä jotakin tietäviä auttamaan erityisesti kahden tytön henkilöllisyyden selvittämisessä. 

Tuntomerkit ensimmäiselle epäillylle:
- tummat hiukset
- musta takki
- musta huppu
- vihreät housut
- mustat kengät 

Tuntomerkit toiselle epäillylle:
- tummat selkään asti ulottuvat hiukset
- vaalea takki
- tummat housut
- vaaleat kengät 

Havainnot ja muut tiedot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse vastaajaan numerossa 0295 413 031. 
 

Espoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos
rikosasiat