Kaksi ihmistä menehtyi liikenneonnettomuudessa Karkkilassa

12.1.2022 10.53
Uutinen

Kaksi ihmistä menehtyi ja yksi ihminen loukkaantui 11.1. liikenneonnettomuudessa Karkkilassa.

Poliisi sai eilen iltapäivällä hieman ennen puolta viittä ilmoituksen liikenneonnettomuudesta tiellä 2 Karkkilasta hieman Forssan suuntaan. Tarkempi paikka oli Saarentien risteyksessä. 

Onnettomuudessa oli osallisina kaksi henkilöautoa. Toisen henkilöauton kuljettaja ja matkustaja menehtyivät, ja toisen henkilöauton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa. Ajoneuvoissa ei ollut muita henkilöitä kyydissä.

Tilanne sai alkunsa, kun Forssan suunnasta kohti Karkkilaa ajaneen henkilöauton kuljettaja oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Auto oli ajautunut hallinnan menetyksen seurauksena vastaantulevan liikenteen kaistalle törmäten kylki edellä vastakkaisesta suunnasta tulleen henkilöauton keulaan. Menehtyneet olivat vastaantulijoiden kaistalle ajautuneessa autossa.

Tapahtuma-aikaan tien pinta oli jäinen ja osittain luminen. Kyseessä oli suora tieosuus, missä nopeusrajoitus on 80 kilometriä tunnissa. 

Tutkinnanjohtaja komisario Hannu Kontola Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo, että alustavasti tutkittavat rikosnimikkeet ovat liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamus ja vammantuottamus. 

− Tutkintanimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Tämän lisäksi asiassa tehdään kuolemansyyn tutkinnat. Myös tutkijalautakunta selvittää osaltaan tapahtunutta, Kontola sanoo. 

Karkkila Liikenne Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Uutinen
Länsi-Uudenmaan poliisilaitos
liikenneonnettomuudet