Kaksi rattijuoppoa ulos tieltä Kainuussa, pahoinpitely Sotkamossa

28.11.2021 13.06
Uutinen

Henkilöauto oli suistunut ojaan Kajaanissa Paltaniementien ja Ensiläntien risteyksessä lauantai-iltana 27.11.2021. Partion mennessä paikalla auton kuljettajaksi selvisi keski-ikäinen mies, joka oli humalassa. Mies puhalsi poliisin alkometriin 0,97 mg/l. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja tutkii tapahtumaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Henkilövahinkoja ei tullut.

Sunnuntai-aamuyöstä 28.11.2021 suistui henkilöauto ojaan Kuhmon taajama-alueella, kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle. Autoa kuljetti nuorehko mies, jonka poliisipartio tapasi vähän matkan päästä autosta. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1,19 mg/l. Poliisi määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon ja tutkii tapahtumaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Henkilövahinkoja ei tullut.

Kahden miehen epäillään pahoinpidelleen toisiaan sotkamolaisessa ravintolassa sunnuntaina 28.11.2021 aamuyöllä. Molemmat olivat vahvasti päihtyneitä. Toinen osallinen kuljetettiin saamaan hoitoa vammoihinsa, toinen oli poistunut paikalta omin avuin. Vakavia vammoja ei tapahtumassa tiedetä tulleen.

Suomussalmella taajama-alueella sijaitsevan liikekiinteistön pihassa oli käyty varkaissa keskiviikkoillan 24.11.2021 ja torstaiaamun 25.11.2021 välisenä aikana. Kahden henkilöauton polttoainetankista oli anastettu polttoainetta työkaluja käyttäen. Lisäksi polttoainetta epäillään yritetyn anastaa viidestä muusta henkilöautosta. Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot tapahtumasta tai epäilyttävistä liikkeistä liikekiinteistön lähettyvillä poliisille. Havainnot voi ilmoittaa Kajaanin poliisin asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295 416 520 tai sähköpostitse osoitteella [email protected]
 

Kajaani Kuhmo Oulun poliisilaitos Pohjois-Pohjanmaa Rikokset ja tutkinta Sotkamo Suomussalmi Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Oulun poliisilaitos
poliisitutkinta