Katalysaattorianastuksia, päihtyneitä ratissa ja ruorissa Pohjois-Karjalasta

24.6.2021 12.11
Uutinen

Joensuun Enossa ja Kontiolahdella oli anastettu katalysaattoreita 23.6.2021. Rattijuopumuksia ja pahoinpitely Joensuussa. Vesiliikennejuopumus Kiteellä. Hirvikolari Ilomantsintiellä Koverossa. Auto palo ja huoltoasemamurto Juuassa.

Joensuun Enossa ja Kontiolahdella oli anastettu katalysaattoreita keskiviikkona, 23.6.2021. 
Hieman ennen kello yhtä anastettiin Niskantiellä sijaitsevan autokorjaamon pihassa olleista kahdesta henkilöautoista katalysaattorit.
Kontiolahdella Yrittäjäntiellä sijaitsevan hallin pihasta oli kello kolmen ja neljän välillä anastettu pysäköitynä olleesta henkilöautosta katalysaattori. Lisäksi pihassa olleesta telineestä oli anastettu rengassarja. 

Ajokortitta ajo Noljakassa

Keskiviikkona kello 16.30 Marjalantiellä Joensuun Noljakassa epäillään henkilöauton kuljettajan autoilleen kortitta ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Kuljettaja tavoitettiin ajonsa jälkeen kerrostaloasunnosta, missä hänelle suoritettiin huumepikatesti. Testi osoitti positiivista tulosta amfetamiinille. Kuljettajana toiminut mies käytettiin verikokeessa asian varmentamiseksi. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet tavoitettiin autoilemasta ilman ajo-oikeutta jo toisen kerran vuoden sisällä.

Törkeä ruopumusepäily Pykäläkujalla

Keskiviikkona kello 17.15 Joensuun Sirkkalassa Pykäläkujalla tarkastusta varten pysäytetyn henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Miehen puhallustulos oli 1.35 promillea. Kuljettaja myönsi käyttäneensä amfetamiinia. Kuljettajana toiminut mies käytettiin verikokeessa asian varmentamiseksi. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Mies pelastettiin vedestä Ätäsköjärvellä - puhalsi yli 3 promillea

Keskiviikkona kello 20.30 Kiteellä Ätäsköjärvellä oli kaatunut moottorivene ja veneessä ollut mies oli joutunut veden varaan. Sivullinen henkilö oli pelastanut kaatuneen veneen laidasta kiinni pitäneen miehen ja luovuttanut hänet pelastuslaitoksen henkilöstölle tarkastettavaksi. Poliisipartio puhallutti silminnähden päihtyneen miehen kello 22.50 ja puhallustulos osoitti hänelle 3.09 promillen päihtymystä. Mies oli kertonut ukkorintaman aiheuttaman myrskyn kaataneen veneensä, jolloin hän oli joutunut veden varaan.

Pahoinpitely Joensuun keskustassa

Keskiviikkona kello 15.50 Joensuussa Tulliportinkadulla sijaitsevan ruokaravintolan läheisyydessä oli pahoinpidelty miestä lyömällä häntä useita kertoja pään alueelle. Uhrin kertoman mukaan pahoinpitelyyn oli osallistunut kolme miestä. Poliisipartion saavuttua paikalle olivat epäillyt jo poistuneet. Poliisi jatkaa pahoinpitelyn selvittelyä.

Hirvikolari Koverossa

Keskiviikkona kello 18.42 Ilomantsintiellä Koverossa oli henkilöauto-perävaunuyhdistelmä törmännyt tielle juosseeseen hirveen. Ilomantsista Joensuun suuntaan henkilöautoa kuljettanut nainen ja hänen kyydissään olleet kaksi matkustajaa eivät silmin nähden tarkasteltuna loukkaantuneet pahemmin ja hirvikin oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle metsään. Riistanhoitoyhdistys hälytettiin jäljittämään mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Auton tuulilasi rikkoontui törmäyksessä.

Autopalo Juuassa

eskiviikkona kello 19.00 oli Juuassa Kokkokalliontiellä pysäköintipaikalla ollut auto syttynyt tuleen. Auto oli palanut kauttaaltaan. Myös palaneen auton viereiset autot olivat vaurioituneet. Poliisi tutkii asiaa palonsyyn -tutkintana.

Kolinporttiin murtauduttiin

Juuan Kolinportin asemalle oli murtauduttu torstain, 24.6.2021 vastaisen yönä, puolen yön ja aamu kuuden välillä. Anastettu ainakin rahaa ja tupakkatuotteita.

Kaikista mahdollisista havainnoista ilmoitus poliisille. Puhelimella , poliisipäivystykseen, arkisin 0295 415 320, sähköpostilla [email protected]

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Juuka Kitee Kontiolahti Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
hirvi
liikenne
liikennejuopumus
liikennerikokset
omaisuus
pahoinpitely
tulipalot