Katalysaattorivarkauksia Imatralla

2.3.2021 12.54
Uutinen

Imatralla anastettiin kahdesta autosta katalysaattori viikonlopun aikana.

Imatralla anastettiin kahdesta henkilöautosta katalysaattorit Sienimäen kaupunginosassa Liekokadulla ja Mansikkalan kaupunginosassa Kauppakujalla viime viikonvaihteessa 27.- 28.2. välisenä aikana. Ajoneuvot oli nostettu tunkilla ylös jonka jälkeen katalysaattorit oli mahdollista irrottaa. 

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.

Vuonna 2020 katalysaattorivakauksia tai niiden yrityksiä ilmoitettiin Etelä-Karjalassa muutamia, useimmat niistä tapahtuivat Imatralla. Varkaudet ovat lisääntyneet vuonna 2021. Alkuvuodesta lähtien poliisille on ilmoitettu kuusi katalysaattoreihin kohdistunutta varkautta Etelä-Karjalassa. Varkauksista neljä on tapahtunut Imatralla, yksi Luumäellä ja Lappeenrannassa. 

Poliisille on tärkeää saada kokonaiskuva ilmiön laajuudesta. Poliisi on kiinnostunut kaikista katalysaattorivarkauksiin liittyvistä vihjeistä ja havainnoista. Lisäksi autojen lähellä tapahtuvasta epäilyttävästä toiminnasta voi ilmoittaa hätäkeskukseen. 
 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
rikosasiat
varkaus