Kemin poliisiaseman palveluista osa siirtyy Tornioon

Julkaisuajankohta 11.9.2023 14.16
Uutinen
Tornion poliisiaseman julkisivu syksyllä
Tornion poliisiasema

Kemin poliisiaseman lupapalvelut ja palvelupäivystys muuttavat remontin alta lokakuussa muutamaksi kuukaudeksi Tornion poliisiasemalle.

Kemin poliisiaseman lupapalvelut 2.10. alkaen Torniossa

Kemin poliisiaseman lupapalvelut palvelee maanantaista 2.10.2023 lähtien Tornion poliisiasemalla, osoitteessa Pitkäkatu 1, 95400 Tornio. Kemin lupapalvelut on suljettu muuttoa edeltävällä viikolla tiistain ja keskiviikon 26. - 27.9. sekä perjantain 29.9.2023. Myös Tornion lupapalvelut on kiinni tiistain ja keskiviikon 26. - 27.9. Erilaisten lupien sekä passin ja henkilökortin haku käy kätevästi poliisin verkkosivuilla.

Kemin poliisiaseman palvelupäivystys 16.10. alkaen Torniossa

Kemin poliisiaseman palvelupäivystys sulkeutuu kaksi viikkoa myöhemmin. Maanantaista 16.10.2023 alkaen poliisin palvelupäivystys Meri-Lapissa palvelee Tornion poliisiasemalla. Voit tehdä muun muassa rikosilmoituksen tai jättää vihjeen poliisin verkkosivuilla.

Asioi ensisijaisesti verkossa

Tarkista aukioloaikamme palveluittain ja toimipisteittäin verkkosivuiltamme. Mikäli tilanteesi vaatii poliisiasemalla käynnin, varaa aika ennakkoon poliisin sähköisessä asiointipalvelussa, jossa voit tehdä myös rikosilmoituksen.

Kiireellisissä hätätilanteissa, jolloin tarvitset paikalle auttavia viranomaisia, soita hätänumeroon 112.

Olemme Torniossa ensi kevääseen saakka

Tämän hetkisen tiedon mukaan edellä mainitut poliisin lupapalvelut ja palvelupäivystys ovat Kemin sijaan saatavissa Torniossa maaliskuun 2024 loppuun saakka. Tiedotamme lähempänä paluumuuttoa päivämääristä tarkemmin.

Kemi Lapin poliisilaitos Lappi Poliisin lupapalvelut Rikokset ja tutkinta Tornio Uutinen