Kesä täydessä käynnissä Lounais-Suomessa

Julkaisuajankohta 18.6.2023 14.41
Uutinen

Lämmin viikonloppu on saanut ihmiset liikkeelle. Missä ihmiset liikkuvat, siellä on tarvittu poliisia. Välillä useamminkin.

Viikonlopun aikana Lounais-Suomen poliisi on valvonut yleisötapahtumia. Turun lentoasemalla lentonäytös, Aurajoen suulla Kesärauha-musiikkitapahtuma, ja Laitilassa munamarkkinat ovat olleet poliisin silmien alla.

Kesärauhassa kirjattiin toistakymmentä huumausaineen käyttörikosta ja munamarkkinoiden ympäristössä hieman lopuksi nujakoitiin. Ilmailua ihasteltiin selvin päin ja taivaalle katsellen.

Lauantaina Kaarinassa sijaitsevassa palveluasumisen laitoksessa syttyi tulipalo, jota poliisi tutkii rikoksena. Laitos jouduttiin sammutus- ja tuuletustöiden ajaksi evakuoimaan. Laitoksen henkilökunta oli toiminut esimerkillisesti ehkäistessään lisävahinkojen syntymisen.

Iltaisin ja öisin jotkut viikonlopun viettäjät muuttuivat merkillisen pahantuulisiksi, ja tämän tästä joutui poliisi puuttumaan erilaisiin uhoamisiin, kahakointeihin ja nahisteluihin. Välillä niitä riitti ihan jonoksi asti.

Kaikesta selvittiin, mitä nyt jotkut vähän putkareissun kautta vielä selvittelevät asioitaan.

Kesä näkyy keikoissa. Se tuntuu yllämme koko voimallaan. 
 

Lounais-Suomen poliisilaitos Poliisin ennalta estävä toiminta Satakunta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta Varsinais-Suomi