Kesä tuo muutoksia lupapalveluiden aukioloaikoihin

21.6.2021 8.59
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen lupapalveluiden palveluajoissa on muutoksia eri poliisiasemilla kesän aikana. Forssan, Heinolan ja Riihimäen asemilla lupapalvelut ovat suljettuna osan kesästä.

Lahden pääpoliisiasema ja Hämeenlinnan poliisiasema palvelevat normaalein aukioloajoin koko kesän ajan. Lupapalveluiden asiakkaat palvellaan edelleen pääsääntöisesti vain ajanvarauksella. Tarpeetonta henkilökohtaista asiointia kehotetaan välttämään ja sen sijaan käyttämään poliisin sähköistä asiointipalvelua: asiointi.poliisi.fi . Useimmat lupa-asiat on mahdollista laittaa vireille sähköisen asiointipalvelun kautta. 

Kiireellisissä lupa-asioissa tai riskiryhmään kuuluvia asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä etukäteen Lahden tai Hämeenlinnan lupapalvelupisteisiin. Hämeenlinnan lupapalvelupiste palvelee numerossa 0295 437 350 ja Lahden lupapalvelupiste palvelee numeroissa 0295 437 295 tai 0295 437 211. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse: [email protected]

Forssan, Heinolan ja Riihimäen lupapalvelupisteet palvelevat kesällä sulkuaikoja lukuun ottamatta ensisijaisesti ajan varanneita asiakkaita. Myös valmiiden asiakirjojen noutamista varten suositellaan ajan varaamista, ja se voi olla mikä tahansa varattavissa oleva 15 minuutin aika. Ajanvarauksen aiheeksi voi valita esimerkiksi ”Passi” tai ”Ajo-oikeuden palautus”, vaikka noudettava asiakirja ei kuuluisikaan näihin lupatyyppeihin. 

Lupapalvelut ovat suljettuna kesällä seuraavasti:
•    Forssan poliisiasema 21.6 - 18.7.2021
•    Riihimäen poliisiasema 5.7. - 1.8.2021

•    Heinolan poliisiasema on kokonaan suljettu 5.7. - 1.8.2021. Sulku koskee sekä lupapalveluita että rikospoliisin päivystystä.
 

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
henkilötodistukset
passit
sähköiset henkilökortit