Keski-Suomessa poliisilla kiireinen uudenvuodenyö

1.1.2022 9.44
Uutinen

Vuoden vaihtuminen aiheutti Keski-Suomessa poliisille paljon hälytystehtäviä. Törkeimmät uudenvuodenyön tienoilla tapahtuneet epäillyt rikokset ovat Jyväskylässä Haapaniemen uimarannalla aikuiseen kohdistunut puukotus ja Jämsän Himoksella sattunut useamman henkilön yliajo.

Hieman vuoden vaihtumisen jälkeen puoliltaöin Haapaniemen uimarannalla syntyi kahden seurueen välille riitaa, kun yhdestä seurueesta oli ammuttu raketteja kohti toista seuruetta. Asiaa selvitettäessä nuoren keskisuomalaisen miehen epäillään puukottaneen keski-ikäistä keskisuomalaista miestä lantion seudulle. Puukotetun vamma jäi kuitenkin siinä määrin vähäiseksi, että se ei vaatinut akuuttia hoitoa. Puukottaja otettiin kiinni paikan päällä rikoksesta epäiltynä ja häntä epäillään törkeästä pahoinpitelystä.

Varhain uudenvuodenpäivän aamuna eteläsuomalaisen naisen epäillään ajaneen humalassa autolla kolmen jalankulkijan päälle Jämsän Himoksella. Yksi uhreista sai sairaalahoitoa vaatineita vammoja. Poliisin tietojen mukaan hänellä ei kuitenkaan ole hengenvaaraa. Nainen otettiin kiinni tapahtumapaikalta rikoksesta epäiltynä ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. 
 

Keski-Suomi Liikenne Rikokset ja tutkinta Sisä-Suomen poliisilaitos Uutinen
liikennejuopumus
liikenneonnettomuudet
liikennerikokset
väkivaltarikokset