Keskiviikkona vapautettu kolmikymppinen mies jälleen epäiltynä pahoinpitelystä Salossa

Julkaisuajankohta 27.5.2023 13.12
Uutinen

Useista pahoinpitelyistä epäilty ja keskiviikkona matkustuskieltoon määrätty mies epäiltynä pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja matkustuskiellon rikkomisesta

Salolainen kolmikymppinen mies, joka määrättiin keskiviikkona matkustuskieltoon useiden pahoinpitelyepäilyjen vuoksi rikkoi matkustuskieltoa ja häntä epäillään perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtuneesta pahoinpitelystä sekä pahoinpitelyn yrityksestä.

Tuntematon mies oli perjantain ja lauantain välisenä yönä kävellyt kahta henkilöä kohtaan Helsingintiellä Salossa ja yllättäen yrittänyt lyödä toista asianomistajaa. Asianomistaja oli saanut iskun väistettyä ja molemmat asianomistajat olivat poistuneet paikalta. Tällöin mies oli lyönyt toista asianomistajaa. Partio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilön paikalta ja otti hänet kiinni. Mies osoittautui samaksi henkilöksi joka vapautettiin keskiviikkona, mutta oli matkustuskiellossa. 


Miestä epäillään pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä ja matkustuskiellon rikkomisesta. Poliisi pidätti miehen lauantaina ja aikoo esittää miestä vangittavaksi.
 

Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Salo Uutinen