Kolareita ja rattijuopumuksia Pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 22.1.2022 10.39
Uutinen

Henkilöautot kolaroivat Kiteellä Joensuuntien ja Särkijärventien risteyksessä perjantaina. Henkilöautot kolaroivat Joensuun Mutalassa perjantaina. Nuoren epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään rattijuopumukseen Joensuussa. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Outokummussa. Joensuun Mutalasta anastettiin henkilöauto

Henkilöautot  kolaroivat Kiteellä Joensuuntien (Valtatie 6) ja Särkijärventien risteyksessä perjantaina noin kello 16.30. Takaa tullut henkilöauto törmäsi pysähtyneeseen ja vasemmalle kääntymistä odottavaan henkilöautoon. Molemmissa autoissa oli kuljettaja ja kääntymistä odottaneessa autossa oli kuljettajan lisäksi koira. Ambulanssimiehistö kävi tapahtumapaikalla tarkastamassa kuljettajat, perään ajaneen auton kuljettaja loukkaantui lievähkösti. Molemmat autot vaurioituivat törmäyskohdistaan.


Henkilöautot  kolaroivat Joensuussa Mutalantien ja Utrantien risteyksessä perjantaina hieman ennen kello 20. Toinen osallinen kertoi huomanneesa punaisen liikennevalon liian myöhään ja ajoi Utrantietä keskustan suuntaan Mutalantien risteyksessä punaisen valon palaessa ja samaan aikaan toinen osallinen ajoi risteykseen Mutalantieltä. Molemmat autot vaurioituivat hinauskuntoon, henkilövahinkoja ei tullut.


Nuoren epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla, Joensuun Raatekankaalla, perjantaina hieman ennen kello 24. Liikennepoliisin partio havaitsi henkilöauton revittelevän liikekeskukseen parkkipaikalla. Poliisi puhallutti kyseisen auton kuljettajan ja tulos oli ollut 1,25 promillea. Nuorella ei ole henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia.


Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen kuorma-autolla Outokummun Varislahdessa lauantaina kello 4 jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 4,62 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta.


Joensuun Mutalasta, Kirvesmiehenkadulta oli anastettu henkilöauto perjantain kello 22.30 ja lauantain kello 5.40 välisenä aikana. Anastettu auto on sininen Honda HR-V, vuosimallia -99 ja sen rekisteritunnus on BYH-904.  Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun autoon liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kitee Outokumpu Pohjois-Karjala Uutinen