Kolareita muuten rauhallista Hämeessä

19.1.2021 8.50
Uutinen

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut yö ollut poliisin tehtävien osalta varsin tavanomainen tammikuun pakkasille, eli rauhallista on ollut. Tehtäviä oli kaikkiaan 48 kappaletta. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi viisi henkilöä.

HUMPPILA

Maanantai-iltana kello 18.25 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen pakettiauton ja raskaan ajoneuvoyhdistelmän välisestä kolarista vt9:llä Koenjoella. Poliisin alustavan selvityksen mukaan onnettomuus tapahtui tietyömaan kohdalla noin 500 metriä ennen vt2:n liittymää. Turun suuntaan mennyt pakettiauto ja vastaan tullut ajoneuvoyhdistelmä osuivat tien kavennuksen kohdilla toisiinsa etukulmista. Pakettiauton 1990-luvulla syntynyttä naiskuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän sai onnettomuudessa sairaalahoitoa vaativia vammoja. Molemmat autot vaurioituivat hinauskuntoon.

HÄMEENLINNA

Maanantai-iltana kello 23.38 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Loimalahdentien ja Aleksis Kiven kadun risteyksessä. Onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auto ja henkilöauto. Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Loimalahdentieltä tullut henkilöauto oli tullut risteykseen tarkoituksena kääntyä vasemmalle. Kuljettaja oli kertonut, että hän ei ollut havainnut samanaikaisesti oikealta risteystä lähestynyttä kuorma-autoa. Henkilöautoa kuljettanutta 1990-luvulla syntynyttä miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta tapahtumaan.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Liikenne Päijät-Häme Uutinen
Hämeen poliisilaitos
liikenne
liikenneonnettomuudet