Kolareita pohjois-Karjalassa

Julkaisuajankohta 13.3.2023 14.40
Uutinen

Joensuussa sattui aura-auton ja henkilöauton välinen kolari, Kolilla kahden henkilöauton välinen kolari ja Kontiolahdella hirvikolari

Aura-auton ja henkilöauton välinen kolari Joensuussa

Sunnuntai-iltana kello viiden aikaan sattui aura-auton ja henkilöauton välinen kolari Utrantien ja Valtatie kuuden liittymäkaistalla.  Kolarissa vältyttiin henkilövahingoilta. Asian selvittelyä jatketaan esitutkinnassa. 

 

Kahden henkilöauton kolari Lieksan Kolilla
Sunnuntaina alkuillasta puoli viiden aikaan sattui kahden henkilöauton kolari Joensuuntien ja Martonvaarantien risteyksessä Kolilla. Poliisin tullessa paikalle sivulliset olivat jo auttamassa kolarissa olleita. Molempien autojen kuljettajat toimitettiin sairaalaan tutkimuksiin. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. 

 

Hirvikolari Kontiolahdella Romppalantiellä 
Maanantaiaamuna juuri ennen kello viittä sattui hirvikolari Kontiolahden Romppalantiellä. Hirvi oli noussut tielle pakettiauton vasemmalta puolelta, törmännyt pakettiautoon ja kaatunut. Hirvi oli kuitenkin noussut ylös ja jatkanut matkaa, mutta todennäköisesti loukkaantuneena. Poliisi hälytti hirven perään suurriistavirka-avun. Auto kärsi törmäyksessä vahinkoja, mutta henkilövahingolta vältyttiin. 


 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Kontiolahti Lieksa Liikenne Pohjois-Karjala Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta