Kolme liikenneonnettomuutta Vihdissä iltapäivän aikana

Julkaisuajankohta 28.11.2023 14.08
Uutinen

Tämän hetken tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut vakavasti 28.11. tapahtuneissa onnettomuuksissa. Länsi-Uudenmaan poliisi varoittaa haastavasta ajokelistä.

Vihdissä, Valtatie 25:llä Vihdintien risteyksessä on tapahtunut liikenneonnettomuus 28.11. noin kello 12. Tilanteessa rekka liukui liikennevalotolppaa päin. Tästä ei seurannut henkilövahinkoja.

Noin tuntia myöhemmin täysin samassa kohdassa sattui toinen onnettomuus, jossa henkilöauto törmäsi toisen kylkeen. Tämän hetken alkutietojen perusteella kukaan ei loukkaantunut. Liikenteessä on häiriöitä ja poliisi on paikalla ohjaamassa liikennettä.

Lähes samaan aikaan on tapahtunut myös kolmas onnettomuus niin ikään Vihdissä, kakkostiellä Porintien ja Vanhan Porintien risteyksessä. Onnettomuudessa rekka on törmännyt henkilöauton perään. Tämän hetken tietojen mukaan kaksi henkilöä on siirretty jatkohoidon piiriin, mutta he eivät ole vakavasti loukkaantuneita. Liikenne sujuu alueella nyt normaalisti.

Poliisi varoittaa nyt tielläliikkujia erittäin haastavasta ajokelistä. Tien pinta on liukas. Poliisi kehottaa ottamaan vallitsevat olosuhteet huomioon muun muassa ajonopeuden suhteen. Liikenteeseen on nyt hyvä varata reilusti aikaa.

Liikenne Länsi-Uudenmaan poliisilaitos Poliisin ennalta estävä toiminta Uutinen Vihti