Korjaus tiedotteeseen 6.7.2024: Toisen Imatranajo-päivän tapahtumia poliisin näkökulmasta

Julkaisuajankohta 7.7.2024 11.22
Uutinen

Poliisi ei tällä hetkellä aktiivisesti tutki Imatranajossa 5.7.2024 tapahtuneen onnettomuuden syytä. Poliisi on tietoinen onnettomuudesta ja avaa tutkinnan, mikäli jokin tämänhetkisessä tilanteessa olennaisesti muuttuu.

Julkaisimme lauantaina 6.7.2024 tiedotteen, jossa kerroimme, että Imatranajo-yleisötilaisuudessa on tapahtunut onnettomuus ja poliisi selvittää onnettomuuden syytä. Tiedotteessa on virhe.

Poliisi ei tällä hetkellä aktiivisesti tutki perjantaina 5.7.2024 tapahtuneen moottoripyöräonnettomuuden syytä. Onnettomuus on poliisin tiedossa ja poliisipartio kävi onnettomuuspaikalla. Poliisi on avannut tapahtuneesta tutkintailmoituksen ja kerää tapahtumaan liittyvää aineistoa poliisitutkintaan siltä varalta, että jokin tämän hetkisessä tilanteessa muuttuu. Tämän hetkisten tietojen mukaan poliisilla ei ole syytä tutkia tapahtunutta.

-Lähtökohtaisesti meillä ei ole syytä aloittaa tutkintaa tapahtuneesta, koska kukaan ei ole kuollut eikä tämänhetkisten tietojen perusteella ole syytä epäillä rikosta. Olemme kuitenkin valmiina, jos saamme tietoomme jotain, mikä muuttaa tämänhetkisen tilanteen, kertoo rikoskomisario Matti Raivikko Kaakkois-Suomen poliisilaitoksesta. 

Poliisilla ei ole enempää tiedotettavaa asiasta tällä hetkellä.

Pahoittelemme asiavirhettä.
Virhe on korjattu myös kyseiseen tiedotteeseen.

Etelä-Karjala Imatra Kaakkois-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta