Koulujen päättymisviikonloppu näkyi Oulun poliisilaitoksen alueella

6.6.2021 13.43
Uutinen

Koulujen päättymisviikonloppuna perjantain ja lauantain välinen yö oli kokonaisuutena arvioiden jopa rauhallisempi kuin normaalisti Oulun poliisilaitoksen alueella. Koulujen päättyminen sen sijaan näkyi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisin tehtävämäärässä.

Poliisilaitoksen alueella kirjattiin yhteensä 366 tehtävää lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana. Edellisenä viikonloppuna tehtäviä samalla aikavälillä kirjattiin 202 kappaletta.
Häiriökäyttäytymisistä ilmoitettiin 65 tehtävää hätäkeskukselle. Näistä tehtävistä suoraan nuorisoon liittyviä oli 27. Päihtyneistä henkilöistä ilmoitettiin 34 kertaa ja päihtyneistä ajoneuvon ratissa tuli 20 ilmoitusta. Pahoinpitelyitä kirjattiin yhteensä 15 kappaletta. 

Erittäin hieno keli yhdistettynä koulujen päättymisviikonloppuun ja koronaan liittyneiden rajoitusten purkuun näkyivät selkeästi poliisilaitoksen viikonlopun tehtävämäärässä. 


Tehtävien ohella poliisi puhutti kymmeniä nuoria ja muistutti asiallisesta käyttäytymisestä ja yhteisistä pelisäännöistä.
 

Kainuu Oulun poliisilaitos Pohjois-Pohjanmaa Poliisin ennalta estävä toiminta Rikokset ja tutkinta Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta
Oulun poliisilaitos
päättäjäiset
viikonloput