Kuivasjärvellä tapahtuneeseen epäiltyyn henkirikokseen liittyen poliisi pyytää havaintoja vaaleista luotiliiveistä sekä vaaleanruskeasta pakettiautosta

Julkaisuajankohta 13.6.2024 12.01
Uutinen

Oulun poliisi on jatkanut Oulussa Kuivasjärvellä ulkoalueella tapahtuneen epäillyn henkirikoksen tutkintaa. Se epäilee teon tapahtuneen perjantain 31. toukokuuta ja lauantain 1. kesäkuuta välisenä yönä. Poliisi kaipaa havaintoja vaaleansinisistä luotiliiveistä, sekä vaaleanruskeasta Ford Transit -pakettiautosta tekoyöltä.

Noin 20-vuotias mies kuoli ampumavammaan lauantaiyönä 1. kesäkuuta 2024. Poliisi tutkii tapahtunutta tappona ja sillä on yksi mies tutkintavankina. Poliisi on esitutkinnassa selvittänyt tapahtumien kulkua ja epäilee, että tekoon liittyvät vaaleansiniset luotiliivit. Se on etsinyt luotiliivejä mutta ei ole löytänyt niitä. Etsintöjen takia luotiliiveistä ei ole aikaisemmin tiedotettu. Poliisi pyytää nyt yleisön havaintoja vaaleansinisistä luotiliiveistä Kuivasjärven ulkoilualueelta, liivit on mahdollisesti voitu jättää myös Hollihaan venesataman alueelle, tai mihin tahansa siltä väliltä. 

Poliisia kiinnostavat myös vaaleanruskean/beigen Ford Transit -pakettiauton liikkeet erityisesti perjantain 31. toukokuuta ja lauantain 1. kesäkuuta väliseltä yöltä. Kaikki auton liikkeisiin ja autolla liikkeellä olleisiin ihmisiin liittyvät havainnot kannattaa ilmoittaa poliisille. 

Havainnot ja vihjeet ja voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.oulu@poliisi.fi tai vihjepuhelinnumeroon 0295 416 194. 
 

Oulu Oulun poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen