Lahdessa löytyi muun tehtävän yhteydessä anastetuksi epäiltyä omaisuutta

Julkaisuajankohta 21.3.2023 8.59
Uutinen

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana noin 150 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi ainoastaan muutamia henkilöitä. Lahdessa olevasta asunnosta löytyi muun tehtävän yhteydessä epäiltyä anastettua omaisuutta ja Forssassa poliisin hyvin tuntema mies sieppasi kaupan kassasta rahaa.

PÄIJÄT-HÄME

Maanantaina aamulla kello 9.00 aikaan jäi Lahdessa Kauppakadulla sijaitsevassa liikkeessä kiinni näpistyksestä 60-vuotias mies. Mies oli ottanut hyllystä kaksi tölkkiä olutta ja poistunut kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni omaisuusrikoksista kolme kertaa.

Kello 10.00 aikaan, sai partio tehtäväksi mennä Lahdessa Kokkokallionkadulle, missä asukas oli saanut häädön asunnostaan, mutta muiden talossa asuvien mukaan, asunnossa majailee edelleen ihmisiä. Partion tullessa paikalle, havaitsivat he asunnon oven olevan murrettu ja ovi oli suljettu sisäpuolelta työntösalvoilla. Partio sai puhutettua sisällä olevan miehen avaamaan oven ja selvisi, että mies oli murtanut oven, jotta pääsee tuttavansa entiseen asuntoon sisään. 23-vuotias mies kiinniotettiin vahingontekoon epäiltynä.
Samassa yhteydessä löytyi asunnosta useita anastetuksi epäiltyjä maastopyöriä ja pyörän osia. Asunnon entinen haltija kiinniotettiin varkauteen epäiltynä. 

Kello 13.30 aikaan jäi Lahdessa Ajokadulla sijaitsevassa kaupassa kiinni näpistyksestä 70-vuotias nainen, joka oli ottanut hyllystä sushipaketin ja syönyt sisällön. Vartijat kiinniottivat naisen kaupan sisällä.

KANTA-HÄME

Kello 22.50 sai partio tehtäväksi mennä Forssan keskustassa sijaitsevaan kauppaan, jossa mies oli tullut kassalle ja siepannut sieltä pienen summan rahaa, jonka jälkeen paennut paikalta. Partio tunnisti kaupan valvontakameroista tekijäksi 23-vuotiaan miehen, mutta lähietsinnöistä huolimatta mies jäi kateisiin. Epäilty mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana erilaisista omaisuusrikoksista kiinni 13 kertaa.

Hämeen poliisilaitos Kanta-Häme Päijät-Häme Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta