Lahdessa vangittiin kaksi henkilöä kahteen eri tapaukseen

26.7.2021 14.48
Uutinen

Sunnuntaina 25.7.2021 päivystävä käräjäoikeus vangitsi poliisin vaatimuksesta miehen epäiltynä törkeään ryöstöön. Ja tänään 26.7.2021 Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi niin ikään poliisin vaatimuksesta naisen epäiltynä tapon yritykseen. Tapaukset eivät liity toisiinsa.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tänään 26.7.2021 poliisin vaatimuksesta vanginnut lahtelaisen vuonna 1980 syntyneen naisen epäiltynä tapon yritykseen. Epäillyn teon kohteena on ollut vuonna 1962 syntynyt aviopuoliso.

Osalliset ovat olleet alkoholin vaikutuksen alaisena tapahtuman aikaan ja epäilty teko on tapahtunut heidän yhteissä kodissa Lahden keskustassa. Esitutkinta on vasta alussa, ja tapahtumaan johtuneita seikkoja ja taustoja selvitellään.

Mies vangittiin epäiltynä törkeään ryöstöön

Sunnuntaina 25.7.2021 päivystävä käräjäoikeus (Pohjois-Savon käräjäoikeus) niin ikään poliisin vaatimuksesta vangitsi lahtelaisen vuonna 1976 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä törkeään ryöstöön epäiltynä. Mies on syyllistynyt erilaisin lain vastaisiin tekoihin useasti aikaisemminkin. Vangitsemisvaatimuksen perusteena ollut rikosepäily tapahtui Metsäpellon kaupunginosassa. Uhrina ikätoveri. 


 

Hämeen poliisilaitos Lahti Päijät-Häme Rikokset ja tutkinta Uutinen
Hämeen poliisilaitos
henkirikokset
rikokset
ryöstö
tappo
varallisuusrikokset