Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kutsuu ostajat nettihuutokauppaan

Julkaisuajankohta 23.5.2024 13.36

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen huutokauppa toimii Huuto.net -sivustolla. Espoossa tavaraa myydään viikoittain ja Lohjalla sekä Kirkkonummella sitä mukaa, kun tavaraa tulee.

Myynnissä on tällä hetkellä paljon polkupyöriä sekä uusia, käyttämättömiä merkkivaatteita. Lisäksi myynnissä on esimerkiksi sähkötyökaluja, sanka- ja nappikuulokkeita ja koruja.
 
Lisäämme kaikille avoimeen nettihuutokauppaan tavaroita sitä mukaa, kun tavaraa tulee. Espoon pääpoliisiasemalta uudet myytävät tavarat julkaistaan pääsääntöisesti viikoittain perjantaisin kello 17. Kevään ja kesän aikana Espoossa, Lohjalla ja Kirkkonummella myyntiin on tulossa muun muassa lisää polkupyöriä, koruja ja sähkötyökaluja.

Etsi Huuto.net -sivustolla kauppapaikat ja sieltä "POLIISI Huutokauppa", josta näet kaikkien Suomen poliisilaitosten huutokaupattavat tuotteet. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen asemat käyttävät nimimerkkejä LUpoliisi, LULohjapoliisi ja LUpoliisikirkkonummi. Voit myös klikata kauppaan alla olevan linkin kautta.


Teitkö kaupat? Nouda tavarat näin

  • Espoo: Nouto Espoon pääpoliisiasemalta osoitteessa Nihtisillankuja 4. Noutoaika on tiistaista perjantaihin kello 12-15, ilman vuoronumeroa. Ilmoittaudu infossa, josta kerrotaan oikea huone ja ohjataan turvatarkastuksen läpi.
  • Lohja: Nouto Lohjan poliisiasemalta osoitteesta Postikatu 3B myynti-ilmoituksessa ilmoitettavina päivinä. Ulosmyyntipäivänä on aulassa "Huutokappa"-kyltillä merkitty tiski, johon ei tarvita vuoronumeroa.
  • Kirkkonummi: Nouto Kirkkonummen poliisiasemalta osoitteesta Asematie 7 myynti-ilmoituksessa ilmoitettavina päivinä.

Jos uusi omistaja ei hae tuotetta, vapautuu se uudelleen myytäväksi. Hyviä huutokauppoja!

Espoo Huutokauppa Kirkkonummi Lohja Länsi-Uudenmaan poliisilaitos