Lapin poliisia työllisti viikonlopun aikana peruspoliisitehtävät

Julkaisuajankohta 16.6.2024 14.35
Uutinen

Lapin poliisia työllisti viikonlopun aikana peruspoliisitehtävät kuten järjestyshäiriöt ja liikennetehtävät.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus tieltä suistuneesta autosta 15.6.2024 kello 22.40 Tervolassa Itäpuolentieltä. Ilmoittajat olivat havahtuneet kovaan ääneen ja lähteneet selvittämään asiaa, jolloin he olivat huomanneet rikkoutuneen valaisinpylvään ja auton katollaan ojassa. Tapahtumapaikalla oli poliisin saapuessa paikalle pelastuksen- ja ensihoidon yksiköt, jotka olivat aloittaneet toimenpiteitä. Kuljettajaksi osoittautui 26 -vuotias mies, jonka epäillään syyllistyneen asiassa mm. törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja rattijuopumukseen. Kuljettaja selvisi asiassa lievin vammoin.

Sodankylän elokuvajuhlat ovat sujuneet poliisin näkökulmasta suhteellisen rauhallisesti. Muutamia poliisitehtäviä ovat aiheuttaneet yksittäisten henkilöiden häiriökäyttäytymiset.

Lauantai-sunnuntai -välisenä yönä Rovaniemen keskustan alueella parissakin asunnossa pariskuntien riitely yltyi siihen malliin, että tarvittiin poliisi selvittämään tilannetta. Molemmissa tapauksissa toinen osapuoli tuotiin poliisivankilaan rauhoittumaan ja selvittämään tapahtunutta.

Lapin poliisilaitos Lappi Liikenne Rikokset ja tutkinta Rovaniemi Sodankylä Tervola Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta