Lapin poliisin päivittäistiedote

Julkaisuajankohta 9.12.2023 13.16
Uutinen

Erilaiset häiriötehtävät ympäri Lappia pitivät poliisin kiireisenä perjantai-illan ja yön aikana.

Kotirauhan rikkominen Torniossa

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus perjantai-iltapäivänä kahdesta miehestä, jotka olivat tulleet ilmoittajan asunnolle ja hakanneet ulko-ovea. Miehet olivat hakanneet ovea ja ikkunoita jonkun aikaa ja huudelleet asunnossa olijoille. Partion tullessa paikalle olivat miehet jo poistuneet.

Pahoinpitely yksityisasunnossa Kemissä

Poliisille ilmoitettiin pahoinpitelystä yksityisasunnossa perjantai-lauantaiyönä. Partion tullessa paikalle, oli ulkomaalainen nainen kertonut, että mies oli lyönyt häntä kasvoihin. Naisella oli lieviä vammoja kasvoissaan. Asunnossa ollut mies tuotiin kiinniotettuna Kemin poliisilaitokselle. Miestä epäillään pahoinpitelystä.

Aggressiivinen taksiasiakas Rovaniemellä

Rovaniemen keskustassa taksissa ollut asiakas oli alkanut käyttäytyä uhkaavasti kuljettajaa kohtaan. Partion tullessa selvittämään tilannetta mies oli käyttäytynyt aggressiivisesti poliisipartiotakin kohtaan. Poliisi otti hänet kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Inarissa nyrkkitappelu

Grillin edustalla kuumeni ihmisten tunteet tappeluksi asti. Poliisin tullessa paikalle tappelun osalliset olivat kuitenkin ehtineet hajaantua kukin tahoilleen.

Auto penkkaan Kittilässä

Poliisille tuli ilmoitus autosta, joka oli päätynyt tienpenkkaan. Auton kuljettaja oli vaikuttanut juopuneelta. Poliisipartio yhytti kyseisen kuljettajan, joka oli lähtenyt kävelemään pois paikalta. Seulonta-alkometrin tuloksen perusteella kuljettajan epäillään kuljettaneen autoa alkoholin vaikutuksen alaisena.