Liikenneonnettomuuksia Joensuussa ja Outokummussa

Julkaisuajankohta 16.3.2023 15.47
Uutinen

Useita liikenteestä johtuvia tehtäviä Pohjois-Karjalassa

Keskiviikkona klo 13.22 Joensuun Siihtalassa oli tapahtunut henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus. Teollisuuskadulla pysäköintialueelta liikkeelle lähtenyt henkilöauton kuljettaja oli törmännyt pyörätietä pitkin ajaneeseen polkupyöräilijään. Pyöräilijä oli toimitettu ensiapuun vammojen tarkastamista varten. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.


Keskiviikkona kello 17.17 Outokummussa Sätöksentien ja Kuopiontien risteyksessä oli tapahtunut neljän ajoneuvon peräänajokolari. Kuopiontietä pitkin ajaneen henkilöauton kuljettaja oli ollut hidastamassa vauhtiaan aikomuksenaan kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle Sätöksentielle, jolloin hänen perässään ajanut pakettiauto oli törmännyt henkilöauton perään. Edellisen perässä jonossa seuraavina ajaneet henkilöauto ja kuorma-auto olivat ajaneet samaan kasaan.
Jonon ensimmäisenä olleen henkilöauton matkustaja oli toimitettu ensiapuun tarkastettavaksi. Koska ajoneuvot olivat ehtineet jarruttamaan tilanteessa ennen törmäystä olivat tilannenopeudet alhaiset ja muilta henkilövahingoilta vältyttiin. Tapahtuma-aikaan tienpinta oli jäinen ja hyvin liukas.


Torstaina kello 00.40 Kiteentiellä Kiteellä epäillään valotolppaan törmännyttä henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Henkilöauto oli suistunut kulkusuunnassaan vasemmalle lumipenkkaan ja osunut valotolppaan. Ulosajossa loukkaantunut kuljettaja toimitettiin ensiapuun vammojen tarkastamista varten.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Liikenne Outokumpu Pohjois-Karjala Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta