Liikenneonnettomuuksia Mynämäellä

Julkaisuajankohta 8.7.2024 12.17
Uutinen

Kahta henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Mynämäellä. Poliisi tavoitti viime viikolla epäiltyjä rattijuoppoja Laitilassa ja Uudessakaupungissa.

Kaksi henkilöautoa kolaroi Kustavintiellä Mynämäellä torstaina 4. heinäkuuta noin kello kolmen aikaan, kun toinen henkilöautoista kääntyi risteyksestä stop-merkin takaa Kustavin suuntaan kulkeneen auton eteen. Molemmat kuljettajat vietiin terveydenhuollon tarkastettavaksi ja heille ei aiheutunut kolarista vakavia vammoja. Poliisi epäilee risteyksestä kääntynyttä kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Noin tuntia myöhemmin henkilöauto ajoi samassa risteyksessä pakettiauton perään. Pakettiauto oli pysähtynyt risteyksessä, kun takaa tullut henkilöauto ei ehtinyt jarruttamaan riittävästi ja osui edessä olevaan pakettiautoon. Tilanteessa ei syntynyt henkilövahinkoja. Poliisi epäilee perään ajanutta kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kaksi epäiltyä rattijuopumusta Laitilassa ja Uudessakaupungissa

Poliisipartio pysäytti yöllä 6. heinäkuuta Laitilassa henkilöauton ja puhallutti kuljettajan, jonka todettiin olevan päihtynyt. Kuljettaja vietiin Uudenkaupungin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jossa hän puhalsi noin yhden promillen lukeman. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon ja epäilee häntä rattijuopumuksesta.

Poliisi pysäytti Uudessakaupungissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä henkilöauton, jonka kuljettaja oli päihtyneen oloinen. Hän puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 1,7 promillen lukeman. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon ja epäilee häntä törkeästä rattijuopumuksesta.

Liikenne Lounais-Suomen poliisilaitos Rikokset ja tutkinta Uutinen Varsinais-Suomi