Liikenneonnettomuus Kontiolahdella

11.1.2022 17.19
Uutinen

Kontiolahdella kolaroitiin ja Lieksassa kaivataan havaintoja autotallin kippioven rikkojasta.

Lieksantiellä, Uuron ja Paiholan välillä sattui peräänajo tiistaina aamupäivällä. Henkilöautoon oli tullut vika ja auto oli jouduttu jättämään tien varteen. Varoituskolmio oli jätetty noin sadan metrin päähän ennen autoa. Paiholan suunnalta kohti Uuroa tullut henkilöauto törmäsi pysäköityyn autoon noin 70 kilometrin tuntivauhdilla. Törmänneen auton kuljettaja kertoi, ettei ollut havainnut pysäköityä autoa. Törmänneen auton tullilasi oli jäinen ja huurteinen. Varoituskolmio oli kaatunut tuulen voimasta. 
Törmänneen auton kuljettaja loukkaantui lievästä lyötyään päänsä autonsa tuulilasiin. Alkoholilla ei ollut asiassa osuutta, joten kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

 

Poliisi pyytää havaintoja Lieksasta
Lieksassa Välitiellä sijaitsevasta autotallista oli rikottu maanantain ja tiistain välisenä yönä autotallin kippiovi ja sen listat. Listojen päällä olleet laudat oli revitty irti. Havaintoja rikoksesta voit ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen [email protected], vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenneonnettomuudet
omaisuus
tieliikenne