Liikenneonnettomuus Pohjantiellä Oulussa

15.10.2021 0.04
Uutinen

Oulussa Pohjantiellä tapahtui torstaina 14.10. n. puoli seitsemän aikaan illalla kolmen henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.

Onnettomuus tapahtui Raksilan ja Hiirosen liittymien välisellä alueella. Poliisin tapahtumapaikalla saamien tietojen mukaan pohjoisen suuntaan ajaneen henkilöauton kuljettaja oli ohitustilanteen jälkeen menettänyt auton hallinnan sillä seurauksella, että auto oli suistunut keskikaiteen läpi vastaantulevan liikenteen ajokaistoille. Suistumisen yhteydessä auto oli törmännyt etelän suuntaan ajaneeseen henkilöautoon. Lisäksi suistuneen auton takana ajaneen auton rengas oli puhjennut suistuneesta autosta irronneiden osien osuttua renkaaseen. Suistuneen auton kuljettajan epäillään ajaneen muuhun liikenteeseen verrattuna kovalla nopeudella.

Suistuneessa autossa oli yhteensä 2 henkilöä ja törmäyksen kohteeksi joutuneessa autossa 3 henkilöä. Heidät kaikki toimitettiin sairaankuljetuksen kyyditsemänä sairaalaan tarkistettaviksi. Heidän mahdollisista vammoistaan ei ole vielä tarkempaa tietoa. 

Poliisin tekemien tutkimusten perusteella suistuneen auton kuljettajaa on syytä epäillä rattijuopumuksesta huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Liikenne Oulu Oulun poliisilaitos Pohjois-Pohjanmaa Rikokset ja tutkinta Uutinen
Oulun poliisilaitos
liikenne
liikenneonnettomuudet