Liikennerikoksia Etelä-Karjalassa

29.3.2021 12.10
Uutinen

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä neljä rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa Etelä-Karjalassa viikonloppuna.

Kaikkien kuljettajien epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Yksi kuljettajista ajoi mopolla ja loput henkilöautoilla. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta Reijolan kaupunginosasta, Imatralta Vuoksenniskan ja Imatrankosken kaupunginosasta. 

Henkilöauto ajautui liikenneympyrästä penkkaan Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa 26.3. iltapäivällä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Henkilöauto ajautui penkkaan väistäessään kolmion takaa ajanutta toista autoa 27.3. päivällä Lappeenrannassa Rauhan kaupunginosassa. Penkkaan väistänyt auto vaurioitui lievästi, mutta kuljettaja ei loukkaantunut tapauksessa.  Kolmion takaa ajanut kuljettaja ei noudattanut väistämisvelvollisuuttaan ja kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.


Kauppakeskus Iso-Kristiinan seiniä töhrittiin Lappeenrannassa

Kauppakeskus Iso-Kristiinan sisä- ja ulkoseiniä sotkettiin tussilla
23.2.- 25.3.21 välisenä aikana Lappeenrannassa. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona. 

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 0295414559.
 


 

Etelä-Karjala Kaakkois-Suomen poliisilaitos Liikenne Uutinen
Kaakkois-Suomen poliisilaitos
liikennerikokset
rikosasiat