Liikennerikoksia ja näpistys Oulun alueella

Julkaisuajankohta 15.5.2024 6.08
Uutinen

Poliisi suoritti valvontaa Muhoksella tiistaina illalla ja pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja oli ajokiellossa. Lisäksi kuljettaja oli syyllistynyt kahdeksan kertaa aikaisemmin kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta vuoden sisällä.

Valtatiellä 22 henkilöauto ajoi poliisin tutkaan nopeudella 142 km/t nopeusrajoituksen ollessa 80 km/t. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Utajärvellä henkilöauto oli törmännyt tolppaan liikkeelle lähdettyään ja poistunut paikalta. Kuljettajan ajokunto oli herättänyt epäilyksiä, ja poliisi tavoitti henkilöauton kuljettajan. Henkilö otettiin kiinni ja kuljetettiin Oulun poliisivankilaan. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Oulussa Tuiran kaupunginosassa henkilö otti kantoon alkoholituotteita kaupasta ja lähti juoksemaan karkuun maksamatta tuotteita. Vartija sai näpistelijän kiinni, ja henkilöä epäillään näpistyksestä. Henkilöllä oli 18 aiempaa näpistystä vuoden sisällä.

Oulu Oulun poliisilaitos Pohjois-Pohjanmaa Uutinen Valvonta- ja hälytystoiminta