Liikennerikoksia Kouvolassa

Julkaisuajankohta 6.3.2023 15.05
Uutinen

Poliisi tutkii liikenneturvallisuuden vaarantamista ja pyytää havaintoja Lehtomäessä Lohitie 3 kohdalla tapahtuneesta ajoneuvojen osumisesta toisiinsa.

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan 05.03.2023 noin. kello 21.05 tumma henkilöauto on kääntynyt Lohitie 3 pihasta ja osunut pihaan kääntymässä olleeseen ajoneuvon vasempaan etulokasuojaan ja siitä edelleen vasempaan kylkeen. Henkilöauto jatkoi pysähtymättä matkaa. Paikalle jääneeseen ajoneuvoon tuli vaurioita ja kuljettaja loukkaantui lievästi. 


Poliisi pyytää havaintoja paikalta poistuneesta henkilöautosta. Havaintoja pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 447 9574.

 

Poliisi kirjasi viime viikon aikana lisäksi kahdeksan rikosilmoitusta epäillyistä rattijuopumuksista ja kaksi rikosilmoitusta epäillyistä törkeistä rattijuopumuksista. Kahden kuljettajan epäillään kuljettaneen ajoneuvoa alkoholin vaikutuksen alaisena ja kahdeksan huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Epäiltyjen rattijuopumuksien ohella kahden kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja yhden kuljettajan törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Neljän kuljettajan epäillään syyllistyneen myös kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.


Epäillyistä rattijuopumuksista kuusi tapahtui Kouvolassa ja loput neljä Inkeroisissa, Myllykoskella, Keltakankaalla ja Utissa
 

Kaakkois-Suomen poliisilaitos Kouvola Kymenlaakso Liikenne Rikokset ja tutkinta Uutinen