Liikennerikoksia Pohjois-Karjalassa

27.1.2021 9.06
Uutinen

Kolareita Nurmeksessa ja Joensuussa, epäilty rattijuoppo Outokummussa ja kortiton kuski Joensuussa

26.01.2021 klo 17.10 aikaan oli Nurmeksessa Porokyläntien ja Kuhmontien liikenneympyrässä tapahtunut kahden auton törmääminen. Henkilöautoilijan ajaessa liikenneympyrässä , oli liikenneympyrään tullut Nurmeksen keskustan suunnasta henkilöauto, jonka kuljettaja oli jättänyt väistämättä ympyrässä ajanutta seurauksella, että autot olivat törmänneet toisiinsa. Ympyrään sivusta tullut auto oli poistunut paikalta välittömästi. Kyseinen auto oli ollut punainen väriltään ja vanhemman mallinen. Ajoneuvoa oli kuljettanut vanhempi nainen ja auto oli poistunut Porokylän suuntaan. Naista pyydetään ilmoittautumaan poliisille numeroon 0295 45 5320.

26.01.2021 klo 17.18 aikaan oli Joensuussa Koillisväylällä henkilöauto törmännyt valotolppaan. Auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja oli kertonut poliisipartiolle , että häntä vastaan oli ajanut normaalia keskemmällä henkilöauto, jolloin kuljettajan oli väistänyt tien reunan suuntaan ja sohjo oli imaissut auton lumipenkkaan ja valaisinpylvääseen.

27.01.2021 klo 01.11 oli hätäkeskus saanut ilmoituksen Outokummusta Maljasalmentieltä ja sen mukaan auto oli kiinni  lumipenkassa . Poliisi puhallutti paikalla epäillyn kuljettajan ja hänelle tehty puhalluskoe oli osoittanut 0,72 promillea, joten miestä epäillään rattijuopumuksesta ja lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sillä mies oli ajokiellossa.

27.01.2021 klo 05.41 aikaan poliisipartio pysäytti Teollisuuskadulla Joensuussa henkilöautoilijan. Mies oli ajokiellossa ja näin ollen ajo-oikeudeton. Häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Vuoden sisällä mies oli jäänyt jo 10 kertaa kiinni kortitta ajosta.
 

Itä-Suomen poliisilaitos Joensuu Nurmes Outokumpu Pohjois-Karjala Uutinen
Itä-Suomen poliisilaitos
liikenne